Expoziția fotografică ”Locuri…”, la Biblioteca Județeană

Biblioteca ”Mihai Eminescu” Botoșani găzduiește, în perioada 20 aprilie – 20 mai,  expoziția de fotografie ”Locuri…”, autor Burlacu Aurel.

Evenimentul face parte din suita de activități propuse de instituție, cu ocazia triplei aniversări din această lună. Este vorba de  Ziua Mondială a Cărţii,  Ziua Naţională a Bibliotecarului, precum și Zilele municipiul Botoșani, toate acestea marcate pe data de 23 aprilie.

Burlacu Aurel, un artist fotograf deja bine cunoscut de comunitatea botoșăneană  prin talentul, sensibilitatea și curiozitatea care definesc toate creațiile sale, a selectat pentru expoziție 22 de fotografii. În alegerea instantaneelor a ținut să evidențieze o perspectiva proprie – ”My World”, cum îi place să spună – asupra locurilor ce ne înconjoară.

Momentul în care alegi să faci fotografia este important, poate chiar definitoriu. Însă locul în care alegi să-ți instalezi aparatul contează la fel de mult. Și, să mulțumim Domnului, meleagurile Botoșaniului ne oferă o mulțime de astfel de locuri frumoase, cu oameni la fel de frumoși” a declarat artistul.

Toate fotografiile vor putea fi admirate, până pe data de 20 mai, în incinta sediului central al Bibliotecii Județene, din Calea Națională nr. 64.

Pentru mai multe informații legate de evenimentele organizate în această perioadă de instituția de cultură botoșăneană, accesați site-ul www.bibliotecabotosani.ro.

Articolul precedentAproximativ 55% dintre angajaţi se aşteaptă să primească o primă de Paşte de la angajator
Articolul următorAparatul de aer condiţionat, responsabil pentru 17% din consumul anual al unei gospodării