Premii false în numele Kaufland

Compania îşi avertizează clienții din România în legătură cu o tentativă de fraudă prin intermediul unei false oferte online: „Kaufland celebrează cea de-a 54-a aniversare de cadouri limitate la tombolă!”.

Numele şi logo-ul companiei Kaufland România au fost folosite fraudulos şi abuziv în cadrul unei campanii online false, care urmărește inducerea în eroare a publicului, arată un comunicat al companiei.

Concursul fals este reprezentat sub forma unui chestionar care îi invită pe cei ce îl accesează să răspundă la 4 întrebări despre Kaufland, cu promisiunea că vor beneficia la final de un card cadou în valoare de 2.000 de lei.

Mesajul care circulă în mediul online „Kaufland celebrează cea de-a 54-a aniversare de cadouri limitate la tombolă! Prin chestionar, veți avea șansa să obțineți Un card cadou în valoarea de 2000 lei” și care redirecționează utilizatorii către link-uri precum mugualty.top/kaufland-de, silencetribute.top/kaufland-de, luncheonlimp.top/kaufland-de, telleringral.top/kaufland-de, falsehorfume.top/kaufland-de și ministerialseduce.top/kaufland-de, nu aparţine companiei.

Compania îi îndeamnă pe utilizatori să nu participe la astfel de concursuri și să nu acceseze aceste link-uri.

 

Adrian Dimitriu

 

Vocea Botosani

Articolul precedent#13 VOCEA BOTOSANI – Invitat Andrei Paramanov – comunitatea rusilor – lipoveni
Articolul următor„Generația de Aur” vine la Pomârla