Biblioteca Județeană ”Mihai Eminescu” Botoșani demarează înscrierile pentru Corpul de voluntari care vor susține cursuri în cadrul ediției  2022 a BiblioVacanței.

Ajuns la ediția cu numărul 12, acest proiect a intrat deja în tradiția Bibliotecii, cunoscând un succes deosebit la precedentele ediții. Prin multitudinea si varietatea de cursuri pe care le-a oferit, BiblioVacanța a reușit sa satisfacă  nevoia de cultura si petrecere a timpului liber a tuturor participanților. De asemenea, deși este adresat cu prioritate copiilor, proiectul va cuprinde, ca în fiecare an, serii de cursuri destinate adulților și seniorilor.

Într-o primă fază, biblioteca îi invită pe toți doritorii să se înscrie în CORPUL de VOLUNTARI al  proiectului. Voluntarii vor propune și vor susține cursuri în cadrul BiblioVacanției 2022.

Înscrierile pentru Corpul de voluntari și propunerile pentru cursuri se vor realiza în perioada 08 iunie – 15 iunie, exclusiv pe site-ul instituției, www.bibliotecabotosani.ro, prin completarea formularului dedicat.

Derularea efectivă a proiectului BiblioVacanța 2022 va avea loc în intervalul 20 iunie – 20 iulie. Orarul cusurilor precum și locațiile în care acestea vor fi susținute,  vor fi publicate pe site-ul și pe pagina de Facebook ale bibliotecii.

Va adresam invitația de a petrece împreună o vacanță de vara minunata la bibliotecă, în cadrul unei noi ediții a proiectului BiblioVacanța!

 

Vocea Botosani

 

Articolul precedentTrei din zece români preferă să-şi păstreze economiile „la saltea”
Articolul următorVocea Botosani – Minutul de Cultura EP7 – Val Guraliuc