Vineri, 17 iunie, începând cu ora 10:00, Sala de lectură a Bibliotecii Județeană ”Mihai Eminescu” Botoșani va fi gazda Festivitatății de premiere și înmânare a medaliilor ”Teiul de aur – Teiul de Argint”, ediția a XXI-a.

La ediția din acest an a Teilor eminescieni, președinte de onoare va fi Academician Mihai Cimpoi. Din juriu fac parte Nicolae Georgescu – președinte, Lucia Pușcașu, artist plastic, Maria Bilasevschi – critic de artă, Ersilia Iacop – manager Biblioteca Județeană ”Mihai Eminescu” Botoșani, Mihai Cornaci – coslier C.N.R.și Elena Condrei – președinte fondator. Moderatorul manifestării va fi domnul Traian Apetrei.

Festivitatea de decernare a celor două distincții face parte din programul de activități propuse de  Biblioteca Județeană Botoșani, cu ocazia Zilelor Eminescu 2022.

Prin secțiile și filialele sale,  biblioteca vă invită, în perioada 15 – 17 iunie, la expoziții de carte, fotografii și desene, momente cultura-artistice și recitaluri din creația eminesciană. Programul complet al manifestărilor, precum și secvențe din cadrul tuturor activităților găsiți pe site-ul bibliotecii – www.bibliotecabotoșani.ro – și pe pagina de Facebook a instituției.

Vocea Botosani

 

Articolul precedentVocea Botosani – Minutul de Cultura EP11 – Val Guraliuc
Articolul următorVocea Botosani – Minutul de Cultura EP12 – Val Guraliuc