FC Botoșani – Poli Iași, astăzi, pe Muncipal!

FC Botoșani va susține miercuri de la ora 17:00, pe stadionul „Municipal”, primul joc amical al verii, împotriva divizionarei secunde Poli Iași. Acesta va fi primul și prima partidă a moldovenilor, sub comanda noului antrenor, Mihai Teja.

În derby-ul amical cu ieșenii, unul la care microbiștii vor avea intrare liberă, la FC Botoșani va debuta olandezul Shaquill Montell Sno, venit de la Lokomotiv Plovdiv (Bulgaria). O altă noutate din lotul lui Teja este Marian Obedeanu, un mijlocaș de 21 de ani ultima oară legitimat la retrogradata Academica Clinceni.

Mihai Teja, noul antrenor al FC Botoșani
Mihai Teja, noul antrenor al FC Botoșani

Este posibil însă ca în jocul cu ieșenii, Mihai Teja să testeze mai mulți jucători aflați în probe,  urmând ca ulterior să se decidă asupra lotului pe care va miza în stagiul de pregătire din Austria.

Plecarea în acest cantonament este prevăzută pentru ziua de joi. În amicalele deja stabilite pe pâmânt austriac, FC Botoșani se va duela cu  Qarabag FK (Azerbaidjan), pe 25 iunie, FC Basel (Elveția), pe 30 iunie și Schwaz SC (Austria) pe 2 iulie. Sunt șanse ca pe lângă cele trei jocuri menționate, formația lui Teja să mai dispute încă un amical în Austria, adversarul urmând a fi stabilit zilele următoare.

Startul stagiunii 2022/23 din Liga 1 se va da pe data de 16 iunie. Liga 1 va fi oprită în intervalul 13 noiembrie – 3 decembrie, când au loc meciurile din grupele Mondialului de fotbal din Qatar.

Articolul precedentVocea Botosani – Minutul de Cultura EP16 – Val Guraliuc
Articolul următorDeclarație Politică în Parlamentul României – Senator Cristian Achiței 22.06.2022