Halep – Rybakina: Simona joacă azi pentru calificarea în finala de la Wimbledon!

Halep - Rybakina
Halep - Rybakina

Simona Halep atacă astăzi a doua finală de Wimbledon din carieră, după cea câștigată în anul 2019. Adversara constănțencei din semifinala programată de la ora 17:00, este kazaha Elena Rybakina, locul 23 WTA.

Sursa Foto: https://www.aa.com.tr

Parcurs perfect până în semifinale

Forma arătată de Simona în cadrul celui de-al treilea turneu de Grand Slem al anului ne dă încredere că jucătoarea noastră își va atinge obiectivul. Până în careul de ași, Halep le-a eliminat pe Muchova, Flipkens, Frech, Badosa și Anisimova, câștigând fiecare partidă în numărul minim de seturi.

La ediția 2022 a Wimbledon-ului 2022, Elena Rybakina le-a învins pe Coco Vandeweghe, 7-6 (2), 7-5, Bianca Andreescu, 6-4, 7-6 (5), Qinwen Zheng, 7-6 (4), 7-5, și Petra Martic, 7-5, 6-3. Rybakina a bifat astfel cea mai bună performanță a carierei într-un turneu de Grand Slem, precedenta fiind calificarea în sferturile Roland Garros 2021.

Contra lui Halep, Rybakina va juca prima semifinală de Grand Slem din carieră
Contra lui Halep, Rybakina va juca prima semifinală de Grand Slem din carieră

Halep – Rybakina: 2-1 în meciurile directe

Confruntarea de astăzi va fi a patra directă. Simona a câștigat două din aceste dispute, ambele cu 2-1 la seturi, la US Open în 2021 și la Dubai în 2020.

Victoria Elenei Rybakina a fost consemnată în 2020, la Wuhan. Nu a fost un succes obținut la final de meci, Rybakina câștigând după ce Halep a abandonat meciul în setul 1, la scorul de 5-4 pentru kazahă.

Halep, favorită la pariuri

Parcursul excelent la ediția 2022 a turneului de la Wimbledon, i-a determinat pe bookmakeri să o coteze pe Simoina drept principală favorită la cucerirea trofeului. 2.15 are cotă Halep la câștigarea celui de-al treilea Mare Șlem din carieră, după Roland Garros 2018 și Wimbledon 2019.

În ceea ce privește duelul din semifinale, 30 de lei se pot câștiga pentru fiecare 100 de lei mizați pe Halep. Aceeași sumă pariată pe Rybakina vă poate aduce în cont 365 de lei.

În finala de sâmbătă, câștigătoarea partidei Halep – Rybakina se va duela cu învingătoarea dintre tunisianca Ons Jabeur și nemțoiaca Tatjana Maria.

 

Articolul precedentTeach for Romania pregătește profesori pentru cariera didactică
Articolul următorGazele și energia nucleară vor fi parte a tranziției ecologice