FC BOTOȘANI! HAI FC BOTOȘANI!

Formația FC Botoșani și-a prezentat, duminică 10 iulie, noua identitate, la capătul unui amplu proces de rebrending întins pe durata a mai multor luni.

În cadrul unui spectacol fastuos, FC Botoșani  a dezvăluit sutelor de fani care au venit să-și încurajeze favoriții,  noile echipamente, noul logo, dar şi noul sponsor tehnic, gigantul german Adidas. Prezentarea lotului cu care FC Botoșani va aborda startul de sezon a fost punctul culminant al evenimentului, transmis ingral pe canalele social-media de televiziunea on-line Vocea Botoșani.

Noul sezon va reprezenta pentru FC Botoșani și startul într-o nouă aventură. Formația a fost preluată de Mihai Teja, un antrenor foarte bine cotat în Liga 1, acolo unde le-a mai condus pe Universitatea Cluj, Pandurii Târgu Jiu, Gaz Mediaș, FC Voluntari, dar și FCSB, alături de care a terminat pe locul stagiunea 2018-2019 de Liga 1.

Schimbările de la nivelul băncii tehnice, precum și cele survenite la nivelul lotului, nu vor aduce totuși modificări în ceea ce privește viziunea clubului. FC Botoșani își dorește să fie în continuare o adevărată pepinieră de jucători, așa cum s-a întâmplat constant în cei 10 de la promovarea echipei în Liga 1. În această idee au fost realizate câteva dintre transferurile verii, însă prin susținătorii financiari ai formației, în frunte cu patronul Valeriu Iftime, FC Botoșani promite să investească în continuare în talentații copii ai grupelor Elite, U17 și U19, care au bifat deja performanțe importante la nivel național.

Viitorul sună bine pentru ”ai noștri”, cu doar câteva zile înaintea startului într-un nou campionat. Iar nouă, colectivului redacțional VOCEA BOTOȘANI, nu ne rămâne decât să fim alături de băieții lui Teja și să strigăm, de pe stadion sau din fața televizoarelor, ”clasicul” HAI BOTOȘANIUL, HAI BĂIEȚII!

 

Articolul precedentFonduri nerambursabile prin programul Start-up Nation
Articolul următorCFR Cluj – Pyunik: Campioana României este mare favorită la victorie și calificare