Kevin Boli a devenit oficial jucătorul Botoșaniului!

Kevin Boli a semnat cu FC Botoșani
Kevin Boli a semnat cu FC Botoșani

Mihai Teja, antrenorul principal al FC Botoșani, a anunțat astăzi într-o conferință de presă, transferul fundașului central Kevin Boli.

Trebuie să mai vină jucători, azi s-ar putea să ajungă doi, apoi şi săptămâna cealaltă. Eu am spus că mai avem nevoie de 3-4 jucători pentru a întări lotul pentru a deveni o echipă competitivă. Unul dintre cei care vor veni este Boli, pe care îl ştim toţi, dar al doilea nu a semnat şi nu pot să spun cine e. Pe Boli nu îl iau în calcul pentru meciul de la Voluntari de sâmbătă. Nici vorbă, el nu e pregătit fizic, trebuie să recupereze, probabil pentru săptămâna cealaltă, dar vedem„, a declarat Mihai Teja.

Fundaşul Kevin Boli a mai evoluat în România, el câştigând o dată titlul cu FC Viitorul şi de trei ori cu CFR Cluj. În ultimele două sezoane a fost legitimat la gruparea turcă Samsunspor, de care s-a despărţit la 1 iulie. În cariera sa a mai jucat pentru formaţiile Sedan, Mouscron, GZ Hengfeng şi GuiZ FC.

Mihai Teja, la conferința de presă premergătoare confruntării cu FC Voluntari, din etapa a II-a a Superligii
Mihai Teja, la conferința de presă premergătoare confruntării cu FC Voluntari, din etapa a II-a a Superligii

Referitor la următoarea partidă a Botoșaniului în Superliga, cea cu FC Voluntari sâmbătă, ora 20:30, Mihai Teja s-a arătat încrezător că băieții săi vor face un joc bun și vor obține un rezultat pe măsură.

Îmi doresc să facem un joc bun şi la Voluntari, deşi întâlnim o echipă bună, puternică, de play-off. Şi-au păstrat şi antrenorul, care are un an şi jumătate aproape acolo. S-au creat nişte automatisme, formează un grup bun, deci va fi un meci greu. Dar şi noi suntem pregătiţi şi îmi doresc să câştigăm. La Voluntari sunt jucători de valoare care oricând pot face diferenţa. E o echipă puternică şi incomodă, aşa că totul e posibil. Dar noi încercăm să facem tot ce depinde de noi ca să câştigăm chiar dacă jucăm în deplasare. În mare parte vom folosi aceeaşi formulă de echipă. S-ar putea să mai fie mici modificări, dar tot ceea ce se face va fi din punct de vedere tactic„, a declarat Mihai Teja .

Partida FC Voluntari – FC Botoșani va conta pentru runda a doua a SuperLigii. Programată inițial sâmbătă, 23 iulie, ora 18.30, confruntarea a fost decalată de LPF pentru aceeași zi, ora 20:30.

Articolul precedentMaraton de fotbal, cu formațiile din Liga 1 în Conference League!
Articolul următorStart în etapa a II-a din Superliga: FC Voluntari – FC Botoșani se joacă pe teren neutru!