Întăriri pentru FC Botoșani! Doi foști campioni ai României au ajuns sub comanda lui Teja

Lotului FC Botoșani i s-au alăturat doi foști campioni ai României cu CFR Cluj! Este vorba de fundașul central Kevin Boli și de Yacouba Sylla, fobalist care poate evolua atât ca fundaș central cât și ca mijlocaș defensiv.

Cei doi au efectuat astăzi vizita medicală și au semnat cu FC Botoșani pe o perioadă de un an de zile, cu drept de prelungire pe încă un sezon.

Cei doi noi jucători ai FC Botoșani au făcut parte din echipa CFR-ului care a câștigat campionatul în ediția 2019-2020.

Fundașul Kevin Boli, a mai evoluat în România, el câștigând o dată titlul cu FC Viitorul şi de trei ori cu CFR Cluj. În ultimele două sezoane a fost legitimat la gruparea turcă Samsunspor, de care s-a despărţit la 1 iulie. În cariera sa a mai jucat pentru formaţiile Sedan, Mouscron, GZ Hengfeng şi GuiZ FC.

De asemenea, Yacouba Sylla, a evoluat în România pentru CFR Cluj, iar în carieră a mai evoluat printre altele în Anglia la Aston Villa, în Franța la Bastia, Rennes, Montpellier, în Grecia la Panathinaikos, în Norvegia la Strømsgodset și în Belgia la Mechelen, club unde și-a trecut în palmares și Cupa Belgiei.

Rămâne de văzut dacă noii veniți, incomplet puși la punct cu pregătirea fizică, vor putea evolua în următorul meci al echipei ”roș-alb-albastre”. FC Botoșani va juca în runda a treia din Superliga la Mediaș, contra formației Hermannstadt, partidă programată luni, 1 august, de la ora 18:30. După două etape, echipa lui Teja are punctaj maxim, acumulat grație victoriilor obținute cu Chindia și FC Voluntari.

Articolul precedentVocea Botosani – Minutul de Cultura EP36 – Val Guraliuc
Articolul următor#37 VOCEA BOTOSANI – invitat Preot de caritate Petru Chirvase