Hermannstadt – FC Botoșani (20:30): Trei puncte pentru fotoliul de lider!

FC Botoșani
FC Botoșani

FC Botoșani atacă astăzi, de la ora 20:30, la Mediaș, primul loc în SuperLigă! O victorie contra nou-promovatei FC Hermannstadt, în duelul care va închide runda a III-a, ar face ca echipa pregătită de Mihai Teja să acumuleze maxim de puncte, performanță pe care nicio altă formație nu a reușit-o în acest start de sezon.

Misiunea botoșănenilor nu va fi însă deloc ușoară, lucru afirmat cu tărie de tehnicianul grupării moldave.     

Ne așteaptă un meci foarte greu. Întâlnim o echipă bună, omogenă, în formă, o echipă care a făcut patru puncte din șase posibile, cu jucători de Liga 1. Am urmărit evoluția lor și chiar a fost una foarte bun, un joc solid, îl felicit pe Măldărășanu pentru că a creat un grup bun, au promovat și au arătat forță. Trebuie să fim foarte atenți, concentrați în ceea ce facem și determinați pentru a câștiga acest meci. Va  fi o deplasare dificilă dar am încredere în grup și sunt sigur că vom fi cu picioarele pe pământ”, a declarat Mihai Teja.

Dacă FC Botoșani are maxim de puncte după primele două runde, învingând Chindia, scor 3-2 pe teren propriu și FC Voluntari în deplasare, scor 1-0, în schimb FC Hermannstadt a trecut la Mediaș la scor de neprezentare CS Mioveni și a terminat nedecis pe „Ili Oană” din Ploiești cu Chindia, scor 1-1.

Pentru acest joc, principalul botoșănean nu se va putea baza pe Petkovski și Mihai Roman 2, primul fiind accidentat iar al doilea suspendat. De partea cealaltă, Marius Măldărășanu nu se confruntă cu nicio problemă de lot și va putea alinia cea mai bună formulă.

Partida FC Hermannstadt – FC Botoșani va avea loc astăzi, de la ora 20:30 și va fi transmisă în direct de Digi Sport, Orange Sport și Prima Sport. 

Echipe probabile FC Hermannstadt – FC Botoșani:

FC Hermannstadt: Iliev – Butea, Bejan, Stoica, Opruț – Bicean, Mino, Alhassan – Petrescu, Buhăcianu, Oroian
Antrenor: Marius Măldărășanu

FC Botoșani: Pap – Sno, Dican, Șeroni, Țigănașu – Perianu, Florescu, Tîrcoveanu – Mailat, Camara, Mateus
Antrenor: Mihai Teja

Articolul precedentMinutul de Cultură EP.39 – Val Guraliuc!
Articolul următorVocea Botosani – Minutul de Cultura EP40– Val Guraliuc