Dunajska Streda – FCSB, ora 21:30: „Roș-albaștrii” merg la victorie în Slovacia!

Dunajska Streda – FCSB
Dunajska Streda – FCSB

Contând pentru prima manșă a turului 3 preliminar din Conference League, partida Dunajska Streda – FCSB se dispută astăzi, începând cu ora 21:30. Meciul va fi transmis în direct de postul Antena 1. 

Vicecampioana a acces cu emoții în această fază a competiției continentale. După ce a cedat în deplasare, scor 0-1, prima manșă a dublei cu Saburtalo, vicecampioana a întors scorul în returul de pe „Național Arena”. Meciul s-a încheiat cu scorul de 4-2, rezultat înregistrat la redebutul lui Nicolae Dică pe banca bucureștenilor. Succesul a fost primul bifat de FCSB, în jocurile oficiale din actualul sezon.

De partea cealaltă, Dunajska Streda, a trecut cu 2-1 și 3-0 de nord-irlandezii de la Cliftonville și la „indigo”, cu 2-0 atât în deplasare cât și acasă, de feroezii de la Vinkingur Gota.


4 este locul ocupat de Dunajska Streda, la finele campionatului 2021/22 din Slovacia. Pentru a accede în Conference League, adversara FCSB a avut nevoie de două meciuri de baraj, în care le-a învins pe Mikulas (semifinale) și Trencin (finala). 

11.3 milioane de euro este valoarea lotului echipei Dunajska Streda, conform site-urilor de specialitate. ”Roș-albaștrii” au un lot cotat la peste 35 milioane euro. 

În cazul calificării, FCSB va juca în play-off-ul Conference League, ultima fază înaintea grupelor competiției, cu învingătoarea dintre Viking (Norvegia) și Sligo Rovers (Irlanda).


Nicolae Dică, antrenorul principal al FCSB, a declarat înaintea duelului tur cu Dunajska Streda, că elevii săi vor trebui să muncească din greu pentru a reuși calificarea: 

„Ne așteaptă o partidă foarte dificilă. Întâlnim o echipă într-o formă foarte bună, cu o dinamică bună, ofensivă. Au un atacant în formă foarte bună, jucători buni în benzi, vin într-un presing avansat. Au un ritm mult mai bun pe teren propriu, au suporterii în spate. Va fi o partidă foarte grea. E foarte important să scoatem un rezultat pozitiv. Dar trebuie să fim inteligenți, conștienți că mai urmează un meci la București. Trebuie să anihilăm întreaga echipă. Am văzut ultimele 6-7 meciuri. De asta spuneam, suporterii fac o atmosferă foarte frumoasă pe teren propriu”, a declarat Nicolae Dică, antrenorul principal al FCSB.

Echipe probabile Dunajska Streda – FCSB:
Dunajska Steda:
 Veszelinov – Blackman, Kruzliak, Brunetti, Muhamedbegovic – Kacer, Dimun – Veselovsky – Andzouana, Krstovic, Moumou
Antrenor: Adrian Gula

FCSB: Târnovanu – Ov. Popescu, Dawa, Tamm, Radunovic – Olaru, Edjouma – Miculescu, Oct. Popescu, Coman – Stoica
Antrenor: Nicolae Dică

Articolul precedent#39 VOCEA BOTOSANI – Invitat Achiței Cristian
Articolul următorAm lansat platforma interactivă de consultare online pentru noile legi ale educației! Intră pe legile-educatiei.pnl.ro