Am luat măsuri concrete pentru a sprijini antreprenorii

„Încă o dovadă a bunei colaborări dintre guvernul pe care îl conduc și mediul de afaceri: investițiile străine directe au crescut cu 43,7% în primele 7 luni ale anului, ajungând la 5,5 mld euro (față de 3,83 mld de euro, cât au fost în perioada similară din 2021).

Am luat măsuri concrete pentru a sprijini antreprenorii și a le oferi stabilitate și predictibilitate, astfel încât investițiile să continue să crească. Pachetul „Sprijin pentru România”, în valoare de 17,3 miliarde lei, a fost destinat în proporție de 60% mediului de afaceri.

Investițiile înseamnă, pe lângă dezvoltare și modernizare, crearea de noi locuri de muncă, iar în contexte economice dificile, sunt cea mai bună soluție pentru a le asigura cetățenilor un trai decent și creșteri de venituri. Sunt obiectivele pe care continuăm să le urmărim la nivelul Executivului”, premierul, președintele Partidului Național Liberal Nicolae Ionel Ciucă.

 

 

 

Vocea Botosani

Articolul precedentSprijin în valoare de 1,5 miliarde de euro
Articolul următorSuperliga, etapa a XI-a: Derby în Bănie, FC Botoșani joacă la Sepsi » Ai tot programul rundei și clasamentul la zi!