Pentru prima dată, bugetul pe anul următor a fost adoptat înainte de jumătatea lunii decembrie

„Pentru prima dată, bugetul pe anul următor a fost adoptat înainte de jumătatea lunii decembrie, astfel încât 2023 va începe cu o structură clară de venituri și cheltuieli. Este un #buget realist și echilibrat, care vizează #susținerea economiei și #protejarea populației. Guvernul va lucra în continuare pentru susținerea mediului de afaceri, atragerea de noi investiții și protejarea cetățenilor vulnerabili.

Coordonatele macroeconomice pe care a fost construit bugetul sunt reprezentate de o #creștere economică de 2,8% și un deficit de 4,4%. Aceste cifre arată că intrăm în 2023 cu o economie stabilă, care are premisele unei creșteri solide în perioada următoare. Având în vedere contextul economic dificil pe care îl traversează toată #Europa, stabilitatea obținută de guvernul pe care îl conduc este o #reușită, apreciată de toate instituțiile financiare internaționale.”, premierul României, președinte al Partidului Național Liberal Nicolae Ionel Ciucă.

Articolul precedentPrin aceste fonduri, #România poate realiza investiții strategice care să ne ajute să îmbunătățim calitatea vieții oamenilor
Articolul următorO poveste de suflet din inima Moldovei – EP1