Potrivit estimării #BNR, 2022 va fi anul cu cele mai importante #investiții străine

„Investițiile străine directe au ajuns la un nivel record pentru primele zece luni ale acestui an. Potrivit estimării #BNR, 2022 va fi anul cu cele mai importante #investiții străine. Acest indicator ne arată că marii investitori văd, foarte clar, perspectivele de creștere pe termen lung ale economiei românești și includ #România în calculele care implică plasarea de capital.

O spun cu toată convingerea: România este o țară cu o economie #stabilă și #performantă, iar acest lucru este confirmat de încrederea pe care o au investitorii în capacitatea de dezvoltare a țării. Intrarea masivă în țară a investițiilor se observă în rata de creștere a economiei naționale, multiplele oportunități de afaceri care apar pe piața internă, dar și crearea de noi locuri de muncă în perioada următoare, atât de necesare #creșterii nivelului de trai al tuturor.”, premierul României, președinte al Partidului Naţional Liberal Nicolae Ionel Ciucă.

 

 

 

Vocea Botosani

Articolul precedentRomânia va accesa fonduri europene nerambursabile în valoare de 4,15 miliarde euro, destinate categoriilor vulnerabile
Articolul următorVoluntarii Asociației Arlechino Moldova aduc Urşii de la Comănești în Botoșani