Concert de muzică populară organizat de Rapsozii Botoșanilor

În cadrul spectacolului vor evolua soliștii vocali și instrumentiști ai Orchestrei Populare Rapsozii Botoșanilor „Ioan Cobâlă” alături de Ansamblul de dansuri Mărgineanca al Casei de Cultură a Sindicatelor „Nicolae Iorga” din Botoșani coordonat de maestrul coregraf Valentin Rău.

Orchestra Populară „Rapsozii Botoșanilor – Ioan Cobâlă” invită publicul la sărbătoarea dedicată Zilei Micii Uniri – Împlinirea a 164 de ani de la Unirea Principatelor Române. Spectacolul intitulat „Uniți sub tricolor!” va avea loc pe data de 24 ianuarie, începând cu orele 18.00, la Hotel Rapsodia – Sala Mihai Eminescu din municipiul Botoșani.

În cadrul spectacolului vor evolua soliștii vocali și instrumentiști ai Orchestrei Populare Rapsozii Botoșanilor „Ioan Cobâlă”, respectiv Dan Doboș (managerul orchestrei), Elena Mândrescu, Petronela Rusu, Alina Huțu, Constantin Petrescu, Loredana Călin, Mitică Ștefan, Oleg Sacaliuc, Alexandru Todirel Marin, Ionuț Scripcariu, avându-l la pupitru pe dirijorul Ion Oloieru alături de Ansamblul de dansuri Mărgineanca al Casei de Cultură a Sindicatelor „Nicolae Iorga” din Botoșani coordonat de maestrul coregraf Valentin Rău.

Prezentarea spectacolului va fi asigurată de către interpreta Brândușa Covalciuc-Ciobanu.

Intrarea la spectacol va fi pe bază de invitații în limita locurilor disponibile, care se vor putea procura de la sediul orchestrei, începând cu data de 19 ianuarie 2023. Intrarea în sală se va face până în ora 17.40.

Articolul precedentRevoluție în fotbal!
Articolul următor#48 Vocea Botosani – Ing Eduard Mititelu – subsecretar de stat MCID