Despre Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea- interviu cu preotul Claudiu Racu

În Botoșani, Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea numără câteva sute de enoriași. Este o comunitate care crede și susține anumite principii fundamentale de credință. De când există Biserica Adeventistă de Ziua a Șaptea, când au apărut în Botoșani primele adunări, ce încearcă să transmită lumii adepții religiei adventiste și ce lucruri frumoase fac ei pentru comunitate și pentru societate ne spune preotul Claudiu Racu.

Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea (Biserica Adventistă) este o denominațiune creștină care în principa se distinge prin păstrarea sâmbetei a șaptea zi a săptămânii iudeo-creștine, ca fiind Sabatul.

Adventiștii susțin dezvoltarea personală a credincioșilor prin programe educative începând cu primii ani de viață și pun accent pe descoperirea naturii, sănătate și viață spirituală echilibrată. În ceea ce privește Biblia, aceștia o consideră regula supremă de credință și practică și standardul prin care va fi testată orice învățătură și experiență în conformitate cu doctrina protestantă ”Sola Scriptura”.

 

 

Articolul precedentAUR deschide un nou sediu in Botoșani
Articolul următorCopilul genial din Botoșani! Rareș a primit Golden Buzz la Românii au talent