Botoșăneanca Simona Radiș, desemnată sportiva anului 2022

simona radis

Botoșăneanca Simona Radiș, a fost desemnată sportiva anului 2022 în cadrul galei organizate, joi seară, de Ministerul Sportului la Opera Naţională din Bucureşti.

Aceasta este cea mai titrată canotoare română a anului trecut, fiind dublă campioană europeană şi mondială la dublu vâsle şi 8+1.

”Mă uitam la acest trofeu şi este foarte potrivit pentru că eu aşa văd viaţa unui sportiv, ca o piramidă. Noi suntem aici, în vârf, dar avem nevoie de foarte mulţi oameni la bază care să ne susţină să rămânem sus. De asemenea, piramida reprezintă şi evoluţia noastră, începem de la bază şi avem un drum greu de urcat până sus, acolo unde ne dorim să fim. Se întâmplă uneori să urci o treaptă şi să cobori două sau să stagnezi. Dar trebuie să continui. Mă bucur că suntem toţi aici, că suntem mulţi şi puternici, iar împreună putem urca România pe cele mai înalte trepte”, a afirmat Simona Radiş.

În cadrul evenimentului au fost acordate trofee la 14 categorii, pe baza rezultatelor obţinute de sportivi pe parcursul anului 2022. Gala Sportivul Anului a strâns laolaltă pentru prima dată toţi reprezentanţii sportului, campioni olimpici şi nume mari, foşti, actuali şi viitori campioni.

Articolul precedentGuvernul a decis deschiderea Punctului de Trecere a Frontierei de la Racovăț
Articolul următorSe schimbă permisele auto categoria B din România