Conferința de presă FC Botoșani, premergătoare partidei cu Sepsi (Superliga, etapa a 26-a)

FC Botoșani a organizat o conferință de presă premergătoare confruntării cu Sepsi Sf. Gheorghe, din etapa a 26-a de Superliga. Din partea clubului au fost prezenți la conferință Flavius Stoican, antrenorul principal al echipei, și jucătorul Cătălin Golofca.

”Ne așteaptă o partidă ca o revanșă (nr. în tur FC Botoșani a fost învinsă cu 7-0 de Sepsi), dar noi suntem focusați doar pe ceea ce trebuie pentru a câștiga meciul de luni. Întâlnim o echipă care are șanse mari să mearga în play-off, cu jucători valoroși, dar asta nu înseamnă că le va fi ușor la Botoșani. Eu sper că vom obține cele 3 puncte, chiar dacă, cum v-am spus, întâlnim o echipă foarte bună. Ne trebuie un rezultat bun, pentru a ne îndepărta de zona care duce în liga a 2-a”, a declarat antrenorul Flavius Stoican.

Probleme de lot nu avem, în afara celei pe care o are Florescu. Sper ca prin evoluție, echipa să-i aducă un moment de liniște și lui Edi Florescu, care trece printr-o situație personală delicată”, a mai declarat antrenorul FC Botolșani.

”Un meci special pentru mine, alături de Sepsi am câștigat două trofee. Dar trebuie să ne mobilizăm, rezultatul din tur să ne dea o ambiție în plus.”. ”Am mai jucat contra Botoșaniului, am marcat în tur, nu m-am bucurat excesiv. Sper să marchez și de data asta, dar mai importantă este victoria ” , a spus Cătălin Golofca.

Contând pentru etapa a 26-a din Superliga, partida FC Botoșani – Sepsi Sf. Gheorghe este programată luni, 20 februarie, de la ora 17:00, pe Stadionul ”Municipal”.

Articolul precedentInvestiții în derulare în comuna Mihai Eminescu, anunță primarul Verginel Gireadă
Articolul următorVocea Sport #2: Interviu Eduard Pap, portar FC Botoșani » ”Am cea mai bună meserie din lume!”