”Marius Croitoru din vară la FC Botoșani?” Răspunsul lui Flavius Stoican lasă loc de interpretări…

FC Botoșani a organizat marti, 28 februarie, conferința de presă premergătoare partidei cu Rapid București, programată miercuri, 1 martie, de la ora 20.30 în cadrul etapei a 28-a a SupeLigii. Din partea echipei au fost prezenți antrenorul principal Flavius Stoican și jucătorul Alexandru Tiganasu.

Flavius Stoican: ”Întâlnim o echipă care dorește să ajungă pe podium. Sunt în obiectiv, au ajuns în play-off. Suntem o echipă care acasă poate pune probleme oricărui adversar și vreau să avem aceeași determinare și atitudine pe care am avut și în alte meciuri pe Municipal. Una peste alta, o partidă grea, dificilă.

Mă macină faptul că suntem lipsiți de aportul unor jucători importanți, mă refer la Patache, Șeroni și Sadiku. Edi Florescu este cu gândul al echipa noastră, sunt convins că atunci când va intra pe teren va da totul”.

Întrebat ce părere are despre informațiile apărute în presă, potrivit cărora Marius Croitoru va reveni din vară la FC Botoșani, Stoican a declarat: ”E prima oară când aud de acest lucru, dar orice se poate întâmpla. Eu am contract doar până în vară”

Vezi întreaga declarație.

Articolul precedentPachete alimentare pentru peste 1 milion de beneficiari
Articolul următor”Miercurea alarmelor”, pe 1 martie, orele 10.00 – exercițiu de alarmare publică