Caravana Digitalizării a ajuns în județul Giurgiu

După ce în urmă cu două săptămâni am lansat Caravana Digitalizării în județul Botoșani, în această săptămână am pornit iarăși la drum. Am revenit  în județul Giurgiu, iar marți ne-am oprit în comunele Ghimpați , Răsuceni și Izvoarele

Alături de domnul Andrei Niculae, vicepreşedintele Autorității pentru Digitalizarea României am participat la o serie de discuții cu primarii și echipele acestora din comunele amintite, subliniind necesitatea simplificarii procedurilor administrative, reducerea timpului de procesare a cererilor cetățenilor si asigurarea accesului online la serviciile publice, prin înscrierea pe platforma Ghiseul.ro.

Am fost impresionați de proiectele implementate sau aflate în curs de implementare în cele trei comune, aducând în atenția edililor sursele de finanțare disponibile pentru investițiile în digitalizare prevăzute prin Planul Național de Redresare și Reziliență. Nu în ultimul rând, am reiterat sprijinul pe care echipele #MCID și #ADR îl oferă în derularea tuturor proiectelor de digitalizare a administrației publice.

Caravana Digitalizării continuă, iar în curând, în călătoriile noastre, îl vom avea alături și pe ION, primul consilier cu inteligență artificială al României.

Vă țin la curent!

Eduard Mititelu,

Secretar de Stat la Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării – România

 

 

 

Articolul precedentLiga Campionilor: Se decid primele sfertfinaliste!
Articolul următorBancul zilei – Diploma