Campionat Mondial de Esports, la Iași

esports

În acest an, Iașiul va găzdui Campionatul Mondial de Esports, cu premii în valoare de 500.000 de euro. În perioada 24 august – 4 septemebri, Federația Internațională de Esports Campionatul Mondial care va reuni, în acest an, cei mai mulți jucători pe care i-a avut vreodată la start orice eveniment de profil organizat până acum în lume. Aceștia vor concura pentru titlu de campioni mondiali, la individual sau pe echipe, în șapte competiții la șase jocuri de top.

Peste 700 de jucători din peste 120 de țări vor concura pe cele patru scene gigant la șase dintre jocurile competitive de top ale momentului – Counter Strike:Global-Offensive, Dota 2, eFootball, Tekken, Mobile Legends și PUBG Mobile. Totodată, va avea loc și o premieră, respectiv organizarea primului World Championship la Counter Strike:Global-Offensive destinat echipelor feminine.

Premiile în valoare de 500.000 de euro vor fi acordate în urma celor aproape 500 de meciuri ce vor avea loc în decursul campionatului.

La ora actuală, au loc competițiile naționale care stabilesc componența echipelor ce vor participa la turneele regionale din lunile mai și iunie, ulterior desemnându-se și componența celor ce vor concura la turneul din 26 august- 2 septembrie din grădina Palas.

Articolul precedentDorința jucătorilor este de a porni cu dreptul în acest nou campionat
Articolul următorBotoșaniul zilelor noastre. La pas prin municipiu: astăzi…CENTRUL VECHI