Ministerul Digitalizării oferă premii și burse pentru elevi și studenți

burse

PNL susține performanța! Elevii și studenții care participă la competiții în domeniul cercetării sau inovării pot primi burse sau premii de la Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării, în cadrul programului „Henri Coandă”.

Aceste burse se adresează elevilor și studenților din România care participă la competiții internaționale unde realizează soluții tehnice. Este posibilă acordarea unui număr maxim de 20 de burse de cercetare, pentru 20 de echipe de elevi și studenți, iar valoarea maximă a unei burse poate fi de 100.000 de lei.

Totodată, pentru prima oară în România, Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării premiază rezultatele deosebite ale elevilor și studenților români, obținute la concursuri internaționale, care au presupus realizarea unui bun, serviciu sau a unei aplicații specifice cercetării aplicative și inovării. Premiile ,,Henri Coandă” se acordă individual, pentru fiecare membru al echipei, astfel: 15.000 lei pentru locul I, 9.000 lei pentru locul II, 6.000 lei pentru locul III.

Mai multe detalii găsiți aici: https://bit.ly/3FZysFL

Articolul precedentBotoșaniul zilelor noastre. La pas prin municipiu: astăzi…STRADA ARMEANĂ
Articolul următorPreliminarii Euro 2024: România, 6 din 6! Surpriză de proporții la Pristina