(VIDEO) Conferința de presă FC Botoșani, premergătoare meciului cu Hermannstadt (SuperLiga, play-out, etapa a II-a)

FC Botoșani a organizat, miercuri, 29 martie, o conferință de presă cu ocazia partidei contra echipei Hermannstadt.

Contând pentru etapa a II-a din play-out SuperLigii duelul de la Sibiu este programat sâmbătă, 1 aprilie, de la ora 17.00 Din partea echipei au fost prezenți antrenorul principal Flavius Stoican și jucătorul Sebastian Mailat.

Stoican: ”Întâlnim o echipă bună, a fost aproape de play-off, foarte buni acasă, le-au ridicat probleme inclusiv celor de la Farul. Ne așteaptă așadar un meci greu. Dar la fel de adevărat este că și noi suntem pe un drum bun, am început cu dreptul acest play-out, rămâne de văzut dacă după acest meci ne vom bucura de punct sau puncte. Trebuie să avem încredere în forțele noastre, pentru că de aceea ne-am pregătit în aceste două săptămâni”.

Noi merge să facem un joc bun și ne-am bucura să venim cu toate cele trei puncte. Rămâne de văzut dacă vom și merita victoria.”

La întrebarea ”Ce le spuneți tuturor celor care se roagă să retrogradeze FC Botoșani” – Stoican a spus: ”Dacă așa stau lucrurile, noi trebuie să fim mult mai ambițioși și să fim cât mai sus în prima liga. Trebuie să demonstrăm că merităm să fim în prima ligă. Gândul nostru se îndreaptă acum către meciul cu Hermannstadt, focusul nostru este pe acest meci și apoi pe a urca în clasament.”

A revenit Mutombo, Țigănașu este în lot. Nu sunt probleme medicale. Vom face joncțiunea cu Dican, care a fost la lotul național. Mă bucur pentru el, este un băiat foarte bun, un jucător profesionist.” – a mai spus Stoican.

Sebastian Mailat: ”Vreau victoria la Sibiu. La fiecare meci ne-o dorim. Avem încă 8 finale.

Întrebat de națională și despre recentele discuții legate de neconvocarea pentru dubla cu Andorra și Belarus,  Mailat a declarat: ”Îmi doresc să ajung la națională. Sunt un jucător modest, trebuie să muncesc cât mai mult pentru a ajunge la națională.

 

Articolul precedentProgramul FC Botoșani în următoarele trei etape: Vezi când sunt se joacă ”finalele” cu Hermannstadt, FC Argeș și UTA!
Articolul următorBotoșaniul zilelor noastre. La pas prin municipiu: astăzi…STRADA RĂZBOIENI