100 de baloane albastre lansate către cer pentru copiii cu autism

autism
Pe 2 Aprilie, orele 19.30, Botoșaniul va fi iluminat în culoarea albastru, culoare care definește la nivel internațional tulburările de spectru autist!
”Poartă ceva albastru și vino alături de copiii cu autism în semn de solidaritate și pentru a le transmite un gând bun sau o îmbrățișare”, este mesajul Gabrielei Ivan, președintele Asociației Părinților Copiilor cu Autism din Botoșani.
În fața Primăriei Municipiului Botoșani și a Consiliului Județean Botoșani, iluminate în culoarea albastru, vor fi lansate către cer 100 de baloane albastre și gândurile bune pentru o societate incluzivă!
Gabriela Ivan, președintele Asociației Părinților Copiilor cu Autism din Botoșani a făcut și o invitație către toți cei care doresc să vadă cum se desfășoară o zi din viața copiilor aflați sub terapie și a personalului care se ocupă de ei. La sediul asociației, pe data de 3 aprilie va fi ziua Porților Deschise.
”Fie că ești părinte de copil tipic sau atipic, student sau viitor terapeut, cadru didactic, persoană din domeniul public sau privat, te invităm să petreci măcar 15 minute alături de noi, să vezi cum lucrează un copil cu autism, care sunt dificultățile cu care se confruntă, să interacționezi cu el și să afli mai multe despre cum l-ai putea ajuta în viitor să se integreze mai bine în comunitate!”, a mai spus Gabriela Ivan.
Articolul precedentFermierii ies în stradă!
Articolul următorPap a semnat cu Győr! Pleacă și Mailat?