Flavius Stoican și-a prelungit contractul cu FC Botoșani!

Vocea Sport @VoceaBotosani : Interviu în exclusivitate Flavius Stoican, antrenor FC Botoșani
Vocea Sport @VoceaBotosani : Interviu în exclusivitate Flavius Stoican, antrenor FC Botoșani

Antrenorul Flavius Stoican a ajuns la un acord cu formația FC Botoșani, pentru prelungirea contratului care expira la finele sezonului în curs.

Potrivit noii înțelegeri, Stoican va conduce destinele clubului fanion al județului nostru, cel puțin până la finalul stagiunii 2024/2025.

Investim capital de încredere în domnul Flavius Stoican. Având în vedere munca pe care a depus-o la clubul nostru până în prezent dar și rezultatele pe care le-a obținut echipa noastră cu domnul Flavius Stoican pe bancă, Consiliul Director a decis prelungirea contractului până în 2025. Este un mesaj ferm din partea conducerii, a acționariatului, un vot de încredere pe care i-l acordăm domnului Flavius Stoican pentru că ne dorim ca împreună să realizăm performanță la FC Botoșani, a declarat Cătălin Anton, președintele FC Botoșani, pentru site-ul oficial al clubului. 

Flavius Stoica a devenit antrenorul echipei FC Botoșani pe data de 10 decembrie 2022. Sub comanda fostului internațional român, echipa botoșăneană a bifat, în 12 partide oficiale, 4 victorii, 3 remize și 5 înfrângeri.

În acest moment, FC Botoșani ocupă locul 4 în play-out-ului SuperLigii și se pregătește de deplasare la Hermannstadt, contând pentru etapa a II-a din play-out.

Articolul precedentPap a semnat cu Győr! Pleacă și Mailat?
Articolul următorNova Apaserv SA, executată silit de către o primărie din județ