Copiii vor avea acces liber la meciurile de acasă ale echipei FC Botoșani

FC BOTOSANI
FC BOTOSANI

Într-un comunicat postat pe pagina de Facebook, clubul FC Botoșani anunță că toți copiii cu vârsta de până la 14 ani vor putea asista gratuit la meciurile pe care echipa le mai are de jucat acasă, în acest play-out.

În comunicat se precizează faptul că prima partidă la care copii vor putea intra gratuit este cea cu FC Argeș, programată duminică 9 aprilie. Se menționează, de asemenea, faptul că tinerii suporteri ai ”roș-alb-albaștrilor” vor putea intra pe stadion, doar însoțiți de un adult.

Duminică, 9 aprilie, începând cu ora 15:30, FC Botoșani va primi vizita formației FC Argeș, într-o partidă contând pentru runda a III-a din play-out-ul SuperLigii, sezon 2022/23. În primele două etape, echipa antrenată de Flavius Stoican a bifat două rezultate pozitive, succesul cu Chindia de pe ”Municipal”, scor 1-0, fiind urmat de remiza la 1 smulsă pe terenul  formației Hernmannstadt.

Înaintea partidei cu gruparea piteșteană, FC Botoșani ocupă în clasamentul play-out-ului poziția a 10-a, cu 20 de puncte. Adversara de duminică vine de pe locul 15, primul retrogradabil direct în liga a II-a. FC Argeș a pierdut la 0 primele două partide din play-out, iar în SuperLiga este fără victorie în ultimele 16 partide disputate (9 înfrângeri, 7 remize).

În sezonul regular, cele două formații au remizat pe ”Municipal”, scor 0-0, returul fiind câștigat de FC Botoșani cu scorul de 2-0.

Articolul precedentBotoșaniul zilelor noastre. La pas prin municipiu: astăzi…STRADA NICOLAE IORGA
Articolul următorBancul zilei – Câinele