Conferința de presă FC Botoșani, premergătoare meciului cu FC Arges (Play-out, etapa a III-a)

FC Botoșani a organizat conferința de presă cu ocazia partidei din etapa a 3-a a Playout-ului contra echipei FC Argeș, meci programata duminica, 9 aprilie, de la ora 15.30. Din partea echipei au fost prezenți antrenorul principal Flavius Stoican și jucătorul Alexandru Tigănașu.

”Este un meci important, pentru ca dacă reușim să câștigăm vom avea liniște pentru a încerca mai mult decât arată clasamentul acum. Adică să ne gândim la locurile fruntașe din play-out. Trebuie să fim totuși conștienți că ne așteaptă o partidă contra unor jucători talentați. În ceea ce ne privește, suntem încrezători că putem face un rezultat bun. Am încredere că vom vedea pe teren o echipa agresivă, care va juca, care cred că se va bucura la final, asta dacă vom trata serios fiecare moment al jocului.” a declarat Stoican.

”Vremea a fost cum a fost, terenul a fost acoperit de zăpadă, dar încercăm ca la ora jocului să avem un gazon bun. Ne-am antrenat pe terenurile sintetice din jurul orașului…asta este situația. Zabou este accidentat, cred că va avea nevoie de o operație. În cel mai rău caz va fi indisponibil până la final de campionat. În rest toți jucătorii sunt în regulă. Pap încă nu a semnat cu Gyor, cel puțin asta știu din discuțiile mele cu el. ” a mai spus Stoican.

”Pentru noi e cel mai important să obținem cele 3 puncte. Va fi un meci dificil. Ați văzut și aseară (în meciul de cupă cu CFR) că FC Argeș este o echipă bună. Putem visa la locul 2, dar este important să învingem Piteștiul”, a declarat Țigănașu.

Articolul precedentWEEKEND cu FILM, TEATRU ȘI SPECTACOL
Articolul următorToate drumurile naționale deschise, 5 drumuri județene încă închise circulației