Conferința de presă FC Botoșani, premergătoare meciului cu U Craiova 1948 (Play-out, etapa a V-a)

FC Botoșani a organizat joi, 20 aprilie, de la ora 13.30 conferința de presă premergătoare  partidei din etapa a 5-a a Playout-ului contra echipei FCU 1948 Craiova. Meciul se va  sâmbăta, 22 aprilie, de la ora 17.30.

Din partea echipei au fost prezenți antrenorul principal Flavius Stoican și jucătorul Antoni Ivanov.

Flavius Stoican: ”Acest meci este mai important ca toate. Ne dorim să urcăm pe un loc care să ne ducă la barajul pentru Europa. La fel de adevărat, întâlnim o echipă bună, lăudată pe buna dreptate de toată lumea, cu jucători valoroși. Vrem să vedem la ce nivel suntem și dorim să repetăm evoluția din prima repriză cu UTA. Avem nevoie de public la stadion, dar și de continuitate.

Vreau să vorbesc și de jucătorii pe care îi antrenez. Ce am văzut la UTA mi-a plăcut! Am avut determinare, atitudine, am văzut o echipă care-și dorește în continuare să ajungă acolo unde îi este locul. Vreau să fim echilibrați, să rămânem la fel ca până acum, pentru că dacă reușim să câștigăm cu Craiova avem șanse mari să terminăm pe primele două locuri în play-out.

De la Craiova (n.r. 4 meciuri în octombrie – noiembrie 2021) am plecat după un egal cu Rapid în deplasare. Dar nu am nicio revanșă de luat… Îmi doresc, însă, atât de tare de reușim să încheiem pe primele două locuri în play-out, încât aș face orice. Pregătim meciul acesta cu mare atenție, pentru că este extrem de important. Nu vreau să pun presiune pe jucători, dar spun lucrurile acestea pentru că asta este realitatea: am încredere în echipă și merităm mult mai mult. Sunt și zilele orașului, așa că și mai mare ar fi bucuria să câștigăm acest meci.

Zabou este singura problemă de lot. Mutombo este incert, dar sperăm ca până la ora jocului să-l readucem în lot.”

Antoni Ivanov: ”Trebuie să muncim să mergem pe același drum și cred că vom reuși. La felul în care am arătat în ultimele meciuri, nu ar fi nicio surpriză să ajungem în Conference League”

 

 

Articolul precedentBotoșăneanca Loredana Toma – TREI MEDALII DE AUR la Campionatul European de Haltere
Articolul următorWEEKEND cu FILM, TEATRU ȘI SPECTACOL