Voluntarii Asociației Arlechino, alături de enoriașii Parohiei din Plopenii Mari

Duminică, de sărbătoarea Sfântului Gheorghe, voluntarii Asociației Arlechino Moldova, îmbrăcați în costume populare, au fost alături de enoriaşii Parohiei Plopenii Mari şi de Părintele Paroh Zaharia Cristian pentru o serie de activități creştineşti.

”Credința se regăseşte in fapte bune, în locuri binecuvântate, unde cuvântul lui Dumnezeu ajunge la sufletele oamenilor. Astfel, voluntarii Arlechino Moldova de la mai multe licee din Botoşani au fost alături de comunitatea Parohiei din Plopenii Mari împărțind pachete şi zâmbete celor prezenți la slujbă. Mulțumim în mod deosebit părintelui paroh Cristian Zaharia, un preot gospodar, care este mereu alături de enoriaṣi şi care a susținut în intregime activitatea tinerilor voluntari”, au transmis reprezentanții Asociației Arlechino Moldova.

În tradiția ortodoxă, Sfântul Gheorghe este cunoscut ca patron al soldaților, al cavalerilor și al celor care lucrează cu animalele. În ziua sărbătorii, se obișnuiește se facă binefacere și să se ofere daruri, mâncare și apă pentru animalele fără stăpân sau pentru animalele bolnave, cadouri pentru copiii orfani sau pentru cei care provin din familii nevoiașe, îngrijire și atenție pentru persoanele în vârstă din jurul tău sau care se confruntă cu probleme de sănătate.

Articolul precedentProiect de lege: înmatricularea și radierea online a autovehiculelor
Articolul următorReparația planșeului care acoperă râul Dâmbovița, în Piața Unirii din București, asigurată prin Programul ”Anghel Saligny”