Conferința de presă FC Botoșani, premergătoare deplasării la Petrolul (Play-out, etapa a VI-a)

conferinta de presa fc botosani petrolul stoican
conferinta de presa fc botosani petrolul stoican

FC Botoșani a organizat joi, 27 aprilie, conferința de presă premergătoare partidei din etapa a VI-a a Playout-ului contra echipei Petrolul. Meciul se va disputa la Ploiești, sâmbăta, 29 aprilie, de la ora 17.00.

Din partea echipei au fost prezenți antrenorul principal Flavius Stoican și jucătorul Marius Cioiu.

Flavius Stoican: ”Un meci important pentru economia clasamentului, pentru ceea ce vrem să facem in acest play-out. Vreau să jucăm cu aceeași atitudine, să venim cu victoria de la Ploiești, chiar daca nu ne va fi ușor, pentru că întâlnim o echipă ce are în componență jucători, precum Grozav, care pot face diferența. (Vor căuta ploieștenii revanșa după eșecul cu 0-5 de la Botoșani?) Contează că starea de spirit la noi este la cote bună. Trebuie să știm să și suferim, dar vreau să vedem determinare și atitudine, să fim lucizi în fața porții. Dacă vom câștiga, va fi un pas important către play-off-ul de Conference League. Va lipsi Zabou, Mutombo este in perioada de recuperare, dar toți cei care au jucat în play-out și-au făcut treaba, deci am încredere. ”

Marius Cioiu: ”Nu cred că este un meci special pentru mine, deși am fost acolo și a fost o perioadă frumoasă. Eu vreau să luăm cele 3 puncte, să fim conectați 100% și dacă va fi așa, vom câștiga. Mă simt bine la Botoșani, m-am integrat bine aici, Dragu m-a ajutat foarte mult, la fel și Mister care m-a antrenat la Pandurii. Este o concurență mare pentru titularizare, dar concurența te face mai bun”.

Articolul precedent10.000 de voturi pentru „Botoșani – Tărâmul Sfinților”
Articolul următorSenatorul Cristian Achiței -”Se așterne ultimul strat asfaltic pe zona Guranda – Trușești”