Discursuri presărate cu emoții- 8 deținuți vs Toastmasters Botoșani

toastmasters
Cu dorința de a se autodepăși, 8 deținuți -au înscris în cadrul proiectului „Și eu pot să vorbesc frumos”, derulat cu sprijinul clubului Toastmasters Botoșani.
Proiectul ambițios și provocator a solicitat participanților să fie capabili să renunțe la etichete și să pornească pe un nou drum al cunoașterii, al redescoperii valențelor cuvântului rostit, al încrederii de sine și al dorinței de convingere.
”Ghidați de domnul Corneliu Bălăucă au reușit să convingă și să ne convingă de faptul că, prin muncă, dedicare, ambiție și o doză de curaj, se pot obține rezultate deosebite.
Emoțiile s-au văzut, dar rezultatele exercițiilor de improvizație la liber au făcut deliciul publicului! Au fost aplaudați, reacțiile celor prezenți fiind un feedback atât de necesar pentru a răsplăti eforturile fiecăruia și pentru a le confirma reușita!
Succesul de astăzi vă constitui o șansă pentru viitorul fiecăruia. Etichetele nu ne definesc, fiecare fiind capabil să-și aleagă propriul drum!”, transmit reprezentanții Penitenciarului Botoșani.
Articolul precedentCompensații pentru fermierii români în valoare de 50 de milioane de euro
Articolul următorAstăzi, 6 mai, 33 de ani de la acțiunea ”Podul de flori de peste Prut”