Conferința de presă FC Botoșani, premergătoare deplasării la FC Voluntari (Play-out, etapa a VIII-a)

Conferința de presă FC Botoșani, premergătoare deplasării la FC Voluntari (Play-out, etapa a VIII-a)
Conferința de presă FC Botoșani, premergătoare deplasării la FC Voluntari (Play-out, etapa a VIII-a)

FC Botoșani a organizat marți, 9 mai, o conferință de presă cu ocazia partidei din etapa a 8-a a Playout-ului contra echipei FC Voluntari. Meciul este programat vineri, 12 mai, de la ora 17.30.
Din partea echipei ai fost prezenți antrenorul principal Flavius Stoican și jucătorul Mihai Alexandru Roman.

Flavius Stoican: ”Este o realizare că am evitat retrogradarea și este important că acest oraș se va bucura de un nou sezon în Liga 1. Ne așteaptă un adversar în formă, neînvins de 11 meciuri. Știu ce jucători antrenez, știu că-și doresc mai mult, practic se va merge ”care pe care” la Voluntari. Vom demonstra pe teren de ce suntem în stare, suntem conștienți de importanța jocului (n.r. lupta pentru locul care dă baraj pentru Conference League), dar nu suntem relaxați, chiar dacă am evitat retrogradarea.

Oricum cuvântul de ordine la noi a fost echilibrul, am muncit pentru fiecare punct. Iată ce se întâmplă la alte echipe, UTA și FC Argeș, formații care luptă pentru evitarea retrogradări, deși au făcut multe transferuri importante.

Șeroni, Zabou sunt singurii jucători care nu vor face parte din lot. Oricum, cine va intra va da totul pe teren. Acum nu mai există presiune, ci doar entuziasm și dorință de a face mai mult.

Mihai Alexandru Roman: ”Mi-e dor să marchez, pentru că a trecut ceva vreme de la ultimul gol. Dar nu sunt disperat, în primul rând îmi propun ca la fiecare meci să ajut echipa. Va fi un meci destul de greu, pentru că o echipă buna pe teren propriu, sunt jucători pe care-i cunosc, îl cunosc și pe Ciobi, iar dacă ne dorim să prindem acest baraj trebuie să câștigăm acest meci.

Avem șanse, am jucat bine în play-off, deși în iarnă mulți ne dădeau retrogradați și acum au avut o suepriză. Iar cu puțin noroc, puteam fi acum pe primele două locuri.

Eu îmi fixez întotdeauna ținte mari, nu mă mulțumesc cu puținul, dar în unele meciuri s-a simțit presiunea. Trebuie să ne focusăm pe meciurile care au rămas din acest sezon și să ajungem la baraj”

Articolul precedentAu început înscrierile la CONCURSUL DE TITULARIZARE în învățământul preuniversitar, ce va avea loc în 12 iulie 2023
Articolul următorBancul zilei – Băiatul și preotul