Campanie de promovare a ofertei educaționale de către Statul Major al Forțelor Aeriene

În data de 10 mai, Statul Major al Forțelor Aeriene a desfășurat o campanie de promovare a ofertei educaționale în Botoșani, pe Pietonalul Unirii.
În cadrul întrunirii desfășurate cu sprijinul centrelor militare județene, atât elevii de liceu, cât și persoanele interesate de o carieră militară, au putut afla detalii privind oferta educațională a învățământului militar din cadrul Forțelor Aeriene Române, dar și condițiile pe care trebuie să le îndeplinească pentru a fi selecționați și a urma cursurile acestor instituții militare de învățământ superior și postliceal.
Totodată, li s-a prezentat aspecte legate de cariera piloților și a militarilor Forțelor Aeriene, oferite de reprezentanți ai Academiei Forțelor Aeriene „Henri Coandă”, ai Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene „Traian Vuia”, de militari din cadrul bazelor aeriene și de la subunitățile de radiolocație ale Brigăzii 76 Supraveghere, Cercetare și Avertizare Timpurie prin Radiolocație.
La sfârșitul activității, în funcție de condițiile meteorologice, aeronave aparținând Forțelor Aeriene Române au survolat municipiul Botoșani.
Articolul precedentLa pas prin municipiu…astăzi Aleea Cinema
Articolul următor13 mai – Noaptea Muzeelor la Botoșani