Botoșăneanul Rareș Prisacariu a câștigat Românii au talent!

Micuțul geniu ne-a oferit un nou moment emoționant pe scena talentelor, în seara marii finale.

Cu un dialog emoționant cu Dumnezeu, Rareș Prisacariu i-a surprins și de această dată pe jurați și a ridicat publicul în picioare: „Sunt mic, dar înțeleg”.

Iată ce au spus jurații despre prestația lui Rareș Prisacariu.

Mihai Bobonete: „De fiecare dată când vii aici, am impresia că ai o forță din asta teribilă, din alte lumi. Pe mine efectiv mă descompui în părți mici aici. Cred că ești un orator cu desăvârșire. Cred că lumea are nevoie de un om ca tine! Eu cred că tu vei face viitorul să-și amintească cu mare plăcere de trecut. Bravo, felicitări!”.

Andra: „Ai răscolit în noi niște sentimente și niște gânduri pe care nu mă gândeam că le dețin. Ai spus că tu îl iubești pe Dumnezeu… să știi că și el te iubește!”.

Andi Moisescu: „Aici e vorba despre o forță cu totul aparte, pe care toți am simțit-o. Nu e o întâmplare că ne-am întâlnit cu tine aici la Românii au talent”.

Dragoș Bucur: „Ce ai făcut tu astăzi a fost să vorbești și în numele meu, de acolo de pe scenă. De-aia am venit eu la Românii au talent, să te văd pe tine”.

Rareș Prisacariu a început să învețe poezii de la Școala Populară de Artă. A învățat atât de multe, încât le-a pierdut numărătoarea. Când se va face mare vrea să fie actor și să joace mai multe roluri: violonist, profesor, preot, cântăreț sau președinte.

Băiețelul i-a cucerit pe jurați, dar și pe telespectatori încă de la preselecții. După monologul rostit de puștiul în vârstă de 7 ani pe scena talentelor, Smiley și Pavel Bartoș au apăsat butonul de Golden Buzz.

„Pur și simplu ne-a uns pe suflet! A trebuit să vină un copil să ne aducă cu picioarele pe pământ pe toți patrioții de ocazie. Vă spun cu mândrie că Rareș Prisacariu este președintele țării Românii au talent”, a spus atunci Pavel Bartoș.

Articolul precedentMăsuri pentru chibzuirea banului public
Articolul următorCompetiție de fotbal pentru juniori cu peste 90 de echipe