Festivalul ”Floare Albastră” , organizat de Primăria Mihai Eminescu pe 27 și 28 mai

Primăria şi Consiliul Local al comunei Mihai Eminescu organizează în zilele de 27 şi 28 mai 2023 cea de-a XIV – a ediţie a Festivalului Floare Albastră.
Evenimentul se organizează de 13 ani, în fiecare lună mai a anului, devenind astfel o tradiţie pentru comuna Mihai Eminescu.
Festivalul Floare Albastra este o manifestare cultural-artistică, o adevărată sărbătoare pentru localnici, dar nu numai, având ca participanți atât tineri talentați din comună, cât și îndragiți artiști naționali.
Prin organizarea festivalului se urmăreşte ca locuitorii comunei să aibă aceleaşi beneficii ca cei din mediul urban, luându-se în considerare şi faptul că vârstnicii nu se deplasează în oraşele apropriate în care se organizează spectacole sau evenimente asemanatoare, motiv care ne-a determinat să le oferim cetăţenilor prilejul de a se bucura de acest eveniment in comuna lor.
În acest an, în seara de sâmbătă, 27 mai 2023, începând cu ora 17:00, pe scena festivalului vor desfăşura cât un moment artistic tinerele talente din comuna Mihai Eminescu, dupa care ne vor încanta urmatorii interpreti :
– ALINA EREMIA
– ANNA LESKO
– DIANNA ROTARU
– ALEXIA TUDOSE
Duminică, 28 mai 2023, începând cu ora 12:00, spectacolul incepe cu ceremonia religioasa urmata de acordarea diplomelor pentru cuplurile care au implinit 50 de casatorie.
Dupa inmanarea diplomelor, vor încânta publicul următorii artişti:
– ORCHESTRA POPULARĂ RAPSOZII BOTOȘANILOR “IOAN COBÂLA”
– FUEGO
– DAN DOBOȘ
– GRIGORE GHERMAN
– OLGUȚA BERBEC
– VASILE MURARU ȘI VALENTINA FĂTU
Vă aşteptăm cu drag!
Articolul precedentProiect de înăsprire a pedepselor pentru infracțiunile săvârșite cu violență
Articolul următorParcul Junior a fost redeschis