Primul hackathon cu tema „Digitalizarea serviciilor publice”, deschis la Iași, cu prezența secretarului de stat botoșănean, Eduard Mititelu

Eduard Mitutelu
Secretarul de stat în Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării, botoșăneanul Eduard Mititelu a fost prezent, vineri, la Iași la deschiderea primului hackathon cu tema „Digitalizarea serviciilor publice”.
@TechBridge este un hackathon guvernamental organizat de Guvernul României și are ca scop soluționarea problemelor specifice guvernului, într-un mod creativ și colaborativ.
Participanții pasionați de utilizarea tehnologiei și a abordărilor digitale provin atât din România cât și din Republica Moldova, având oportunitatea de a pune în valoare talentul și creativitatea, lucrând alături de alți tineri entuziaști pentru a demonstra că sunt pregătiți să revoluționeze serviciile publice prin tehnologie și inovație.
Evenimentul se desfășoară în perioada 19 – 20 mai 2023 și este organizat în colaborare cu Agenția de Guvernare Electronică din Republica Moldova.
Articolul precedentLa pas prin municipiu… Astăzi Strada Octav Onicescu
Articolul următorCazierul auto acum online pe hub.mai.gov.ro, anunță Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării