Ziua Copilului, cu surprize și voie bună din partea PNL Botoșani

Ziua Internațională a Copilului a fost sărbătorită astăzi, cu un șir de evenimente la a căror organizare și realizare au contribuit membrii PNL din organizațiile interne de femei și tineret, precum și profesori din Comisia pentru educație, domnul Ionică Nechifor, secretarul general al partidului, domnul prim-vicepreședinte Verginel Gireadă, consilieri locali și județeni, precum și domnul senator Vasile Cristian Achiței.

La toate actiunile organizate de Partidul Național Liberal a participat Președintele PNL, deputatul Costel Șoptică, care a apreciat talentul copiilor și munca profesorilor de la Palatul Copiilor Botoșani și Clubul Copiilor Darabani, oferind diplome, flori și dulciuri. După spectacolul extraordinar organizat de copii pentru copii, au urmat jocuri, facepainting, tombolă cu premii, concurs de desene pe asfalt, iar sute de copii au primit diplome, dulciuri, sucuri, cărți sau jucării. Clovnicika a întreținut atmosfera, astfel încât toți copiii să fie fericiți, să se simtă apreciați și iubiți.

Le mulțumim colegilor noștri care s-au implicat în reușita acestei acțiuni, domnului Director Eugen Țurcanu, precum și părinților care au însoțit copiii la Cornișa. La mulți ani fericiți!

Comunicat de presă: Președinte Comisia pentru educație, prof. dr. Ada Macovei, Președinte OFL Botoșani, prof. Irina Telișcă,

Articolul precedentDistracție și voie bună în municipiu de ziua copilului
Articolul următorCu cât va crește salariul profesorilor, după adoptarea ordonanței de urgență?