„iUmor sau te omor!”

Să nu credeți că am luat-o razna de la căldura din ultimele zile, dar ăsta este sloganul emisiunii iUmor de la Antena 1.

Dar nu despre sloganul emisiunii e vorba. Ci de bătaia din culisele acesteia. Și a fost pe bune. E drept, au fost mai mult daune materiale și mai puțin, spre deloc, cu vânătăi sau ochi învinețiți.

Dar să trecem la subiect și… predicat. Subiectul: cei doi prezentatori de la emisiunea iUmor. Șerban Copoț și Robert Tudor. Predicatul: bătaie pentru postul de prezentator la această emisiune de… umor. :)))

În ultimul sezon al emisiunii, Fostul „animal” de la trupa de muzică pop „Animal X”, Șerban Copoț, l-a avut coleg pe magicianul Robert Tudor, fost concurent la emisiunea „Românii au Talent”. Primul a simțit că postul lui de prezentator de la Antena 1 este în pericol. Favorit fiind Robert. Așa că Șerban a trecut la atac. A început cu glume deplasate, apoi cu tot felul aluzii care, în cele din urmă, au dus la contre verbale și apoi la bătaie… pe bune.

În timpul îmbrâncelii între cei doi protagoniști s-a lăsat cu decoruri dărâmate, cu monitoare și camere căzute, dar și cu vorbe grele. Acum, se zvonește că șefii de la Antena 1 au auzit de bătaia din culisele emisiunii iUmor și se pare că magicianul „cu umor” va fi concediat.

Din cele prezentate se pare că la Antena 1, ai sau n-ai Umor, dacă îți umblă la bănuți se lasă cu „omor”. Că fiecare televiziune „pe limba ei piere” se știe, iar la Antena 1 ți se spune clar: „iUmor sau te omor”.

Așa că „fii antenă”.

Articolul precedentConsultații și ecografii gratuite pentru botoșănenii vulnerabili
Articolul următorHram la Biserica „Duminica Mare” din municipiul Botoșani, de Rusalii