Secretarul de stat Eduard Mititelu, acțiune de ecologizare alături de tinerii liberali

Președintele TNL Botoșani, Eduard Mititelu, secretar de stat în Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării și echipa sa s-au alăturat campaniei naționale ”TNL Goes Green!”.
Cot la cot cu tinerii liberali, președintele Eduard Mititelu a strâns gunoaiele din zona pădurii Gorovei din județul Botoșani. Pe lângă impactul pozitiv asupra mediului, acțiunea TNL este un exemplu de responsabilitate și conștientizare a importanței protejării naturii.
Echipa TNL Botosani s-a alăturat cu entuziasm campaniei naționale a Tineretului Național Liberal- TNL Goes Green În cadrul acțiunii noastre, am curățat și am ecologizat o zonă semnificativă din comunitatea noastră. Cu ajutorul colegilor mei din organizației TNL Botoșani, am reușit să strângem o cantitate considerabilă de deșeuri și să aducem o contribuție în menținerea frumuseții acestei zone minunate din județul nostru. Mulțumesc tuturor celor care au participat și au contribuit la succesul acestei acțiuni! ”, a declarat Eduard Mititelu.
Cu ocazia Zilei Mondiale a Mediului sărbătorită anual în data de 5 iunie, Tineretul Național Liberal lansează „Săptămâna Mediului”, o campanie națională desfășurată în fiecare județ al țării.
Astfel, în perioada 5-11 iunie, tinerii liberali din toată țara participă activ la acțiuni de ecologizare, dezbateri și workshop-uri pe teme de mediu, ateliere de lucru dar și multe alte tipuri de acțiuni pentru protecția mediului.
Prin astfel de acțiuni, Tineretul Național Liberal își propune să fie prezent în comunitățile în care activează și să sublinieze astfel importanța protejării mediului înconjurător, lucru care se poate face zi de zi, prin acțiuni mici, dar cu impact mare.
Articolul precedentModernizarea DN 28B Botoșani-Tg. Frumos merge mai departe, anunță senatorul Cristian Achiței
Articolul următorZilele Eminescu la Memorialul Ipotești