Conferința de presă FC Botoșani, premergătoare meciului cu Petrolul (SuperLiga, etapa a II-a).

conferinta de presa fc botosani petrolul
conferinta de presa fc botosani petrolul

FC Botoșani a organizat joi, 20 iulie, ora 10:00, la stadionul Municipal, conferință de presă cu ocazia partidei de luni, 24 iulie de la ora 18.30, de pe teren propriu, cu Petrolul Ploiești, meci contând pentru etapa a 2-a din SuperLigă.

Din partea echipei au fost prezenți antrenorul principal Mihai Ciobanu și jucătorul Eduard Florescu.

 

MIHAI CIOBANU ”Pentru noi este important în perioada asta să înțelegem să ne organizam exemplar, pentru a acoperi deficitul pe care jucătorii accidentați l-au lăsat în randamentul echipei și lucrul ăsta se vede. Deci ALERTĂ MAXIMĂ pentru meciul cu Petrolul.

Sper să să nu fie atât de ”grozav” Budescu și așteptăm să ne impunem. Sper ca până la ora meciului să nu mai avem probleme cu accidentările. Este o întâmplare nefericită ce s-a întâmplat, cu cei 5 accidentați. Nu a fost o problemă cu pregătirea fizică intensă din amicale, organismul mai și cedează. Au fost accidentări de joc. Dar cei care sunt în teren trebuie să se mobilizeze. Dacă ei reușesc, succesul este asigurat.

Nu trebuie să-i blamăm pe jucătorii noștri pentru meciul slab și eșecul cu FC Voluntari. Vor fi schimbări în primul 11, față de prima etapă, cu siguranță, pentru că nu ne-am ridicat la nivelul așteptărilor. Dar chiar și cu jocul slab, puteam să scoatem un egal la Voluntari.

Legat de licență, era firesc să revină discuțiile. Marius Croitoru și-a pierdut răbdarea, așa este el o fire mai pasională. Vom face tot ce putem pentru a nu intra în coliziune cu regulamentul. Nu vor mai fi astfel de manifestări (n.r. din partea lui Croitoru). Trebuie să găsim soluția cea mai corectă și regulamentară.

EDUARD FLORESCU ”Venim după un rezultat negativ, este prima întâlnire cu fanii, contra unei candidate la play-off. Va fi un meci greu, dar încercăm să luăm cele 3 puncte, cu toate că venim după un meci slab, iar moralul nu este prea bun. Nu va mai fi același meci, ca atunci când am bătut cu 5-0 Petrolul.

Nu avem o explicație pentru meciul slab de la Voluntari, cred că a fost un accident. Iar noul sistem de joc îl cunoaștem, nu este ceva nou pentru noi. Sper să ajut echipa și să ajungem în play-off. Și pentru nea Mișu (n.r. Mihai Ciobanu) să marchez cât mai multe goluri.”

Articolul precedentCombaterea violenței din școli este una dintre prioritățile ministrului liberal al Educației, Ligia Deca
Articolul următorTot mai multe incendii de vegetație uscată în județul Botoșani