Jucător din naționala României, aproape de a semna cu FC Botoșani

Transferuri FC Botoșani
Transferuri FC Botoșani

FC Botoșani este pe cale să dea o lovitură importantă, chiar în ultima zi a perioadei de transferuri. 

Conform informațiilor apărute în ultimele zile, foarte aproape de a semna cu echipa pregătită de Dan Alexa, este fundașul Romario Benzar. Fotbalistul cu 19 selecţii în echipa naţională a României a trecut vizita medicală, în următoarele ore urmând a deveni oficial jucătorul echipei ”roș-alb-albastre”.

Romario Benzar a evoluat ultima oară la UTA, de care s-a despărțit la finalul stagiunii precedente. Înainte de a trece la trupa arădeană, Benzar a mai jucat pentru FCSB, Perugia, Lecce și Farul Constanța. Alături de trupa de la malul mării, pe atunci denumită Viitorul Constanța, Benzar a bifat cea mai importantă performanță a carierei, titlul de campion al României în sezonul 2016/2017.

50 de meciuri a jucat Romario Benzar pentru FCSB în sezoanele 2017/18 și 2018/19.
50 de meciuri a jucat Romario Benzar pentru FCSB în sezoanele 2017/18 și 2018/19.

Alături de Benzar, la formația botoșăneană ar mai putea ajunge, în ultimele ore ale perioadei de mercato, și alți jucători. Este dorința fermă a lui Dan Alexa, care a declarat vineri, la prima conferință de presă în calitate de antrenor al echipei: ”Este necesar ca până luni noaptea, când se închide perioada de transferuri, să mai aduce câțiva jucători. Avem nevoie neapărat de un atacant, pentru că a plecat Roman, s-a accidentat și Camara. Mă ajută pauza asta de două săptămâni, pentru că voi cunoaște mai bine echipa și voi putea juca așa cum vreau eu. Marius Croitoru a făcut o treabă bună aici, dar el are filosofia lui eu și eu pe a mea. Am un an de zile contract, dar foarte important este să avem rezultate și liniște, nu e foarte important contractul

 

Articolul precedentZiua Comunei Dângeni
Articolul următorIȘJ BOTOȘANI: Interzis la strângerea fondului clasei