IN M(A)Y GUITAR- EDIȚIA A II-A ORGANIZAT LA DOROHOI

Ești licean? Increzător? Pasionat? Dornic de afirmare? Dacă da, atunci vino pe 16.05.2024 în Parcul Polonic la orele 16.00 la spectacolul-concurs IN M(A)Y GUITAR , ediția a II-a organizat și pregătit de domnul profesor Liviu Ciulei
În contextul acestui eveniment, este un bun prilej pentru tineri de a evolua în fața publicului iubitor de cultură, muzică și artă, de a se acomoda cu emoțiile scenei și, desigur, de a-și demonstra talentul și buna pregătire cultural-artistică, sub îndrumarea profesorilor coordonatori. În acest sens, o binevenită oportunitate este şi organizarea, cu mult succes, a celei de a doua ediție a evenimentului. Desfășurarea acestui eveniment marchează o contribuție semnificativă la îmbogățirea peisajului educațional. Această inițiativă este parte integrantă a angajamentului S.C. PROLIV SONORA MUSIC S.R.L.-DOROHOI, prin administrator Liviu Ciulei de a dezvolta capital cultural în rândul copiilor și tinerilor din Dorohoi, oferindu-le oportunitățile necesare pentru a aprecia și participa activ la activități artistice și culturale.

S.C. PROLIV SONORA MUSIC S.R.L. are misiunea de a promova educația culturală și accesul la artă pentru toți membrii comunității, cu un accent deosebit pe implicarea copiilor în activități culturale și artistice autentice, de calitate.

CONDIȚII DE PARTICIPARE:
• La ediţia a II-a pot participa elevi cu vârsta minimă de 14 ani.
• Perioada de înscriere este până pe data de 14 mai 2024.
• Participarea în concurs se va face completând fișa de înscriere și va fi trimisă prin e-mail, la adresa [email protected], însoțită de o copie a cărții de identitate și a înregistrării audio ca şi demo a cântecului pe care îl va prezenta în concurs.
• Piesa trebuie să fie interpretată vocal- instrumental sau doar instrumental la chitară,
• Piesa poate fi compoziție proprie sau interpretare a unui cântec cunoscut.
• Genul muzical poate fi la alegerea concurentului.
• Ordinea de intrare în scenă stabilita de către organizatori poate fi modificată, din motive obiective, înainte de începerea concursului. Concurenţii pot schimba între ei ordinea de intrare în concurs, dacă au căzut de comun acord între ei și cu acceptul organizatorilor.

JURIZAREA
Criteriile de evaluare şi punctare a concurenţilor, în ordinea importanţei lor, sunt:
✓ Interpretarea;
✓ Compoziţia muzicală – în mod deosebit, se va aprecia şi puncta de către juriu prezentarea în concurs a compoziţiilor muzicale proprii
✓ Prezenţa scenică;
✓ Impresia artistică;
✓ Originalitatea.
Se vor acorda premii reprezentând echipamente sau accesorii necesare chitariștilor. Premiile vor fi acordate din partea organizatorului și a sponsorilor.
Probele de sunet pentru concurenți vor fi la scenă în ziua concursului între orele 14.00 și 15.00.

Sunt invitați în recital trupa FĂRĂ ZAHĂR și COSMIN MARICIUC
ORGANIZATOR CONCURS:
S.C. PROLIV SONORA MUSIC S.R.L. DOROHOI
PROF. LIVIU CIULEI
TEL: 0744776090

Articolul precedentValeriu Iftime și Eduard Mititelu, la Târgul de la Popăuți
Articolul următorUSV Iași organizează ANIMAL FEST, la sfârșitul acestei săptămâni