Descoperă farmecul și magia primei ediții a Festivalului Luminilor din Botoșani și Săveni

Pe 24 mai, începând cu ora 18:00, Pietonalul Unirii din Botoșani, și pe 25 mai, la aceeași oră, Parcul Eroilor din Săveni devin locuri de poveste, unde se vor întâlni voluntarii, copiii și oamenii simpli cu bucuria de a trăi! Festivalul Luminilor nu este doar un simplu eveniment, ci o experiență care ne va purta într-o lume a magiei și a speranței, aducând comunitatea împreună pentru a celebra frumusețea lucrurilor mărunte din viață.
Pentru toți botoșănenii și săvinenii, acest festival este ca o gură de aer proaspăt în agitația cotidiană. Cu activități variate, spectacole captivante și o atmosferă plină de energie pozitivă, fiecare participant se va simți parte dintr-o familie mare și unită.
Fie că ești copil sau adult, Festivalul Luminilor te invită să te lași purtat de farmecul și bucuria fiecărui moment. Este o oportunitate minunată de a crea amintiri frumoase alături de prieteni și familie și de a sărbători împreună spiritul comunitar care ne definește.
Program Festival
Începând cu ora 16.00 voluntarii vor decora Pietonalul Unirii Botoşani (24 Mai) /Parcul Eroilor Săveni (25 Mai) cu gulguțe și decorațiuni de iluminare diverse.
Pentru cei ce caută inspirație și liniște, Căsuța Inspirațională te așteaptă de la ora 18.00 cu o zonă înconjurată de citate, luminată discret de gulgute.
Căsuța Copilăriei își propune să îi facă pe cei mici și pe cei mari să se bucure de vremurile de altădată, cu jocuri amuzante, baloane de săpun gigant și personaje de desene animate care îi vor purta într-o lume plină de fantezie și veselie 18.00-20.30
De la ora 19.30 Veselica și prințesele se întâlnesc într-un loc de basm oferind un spectacol de neuitat pentru toti cei prezenți
Punctul culminant al festivalului va avea loc la ora 20.30 când sute de baloane cu heliu ṣi led vor fi lansate alături de dorințele copiilor ! Botoşani, on line
Participarea la eveniment este gratuită și deschisă pentru toată lumea
Festivalul Luminilor 2024 de la Botoşani şi Săveni este organizat de Asociația Arlechino Moldova în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Botoșani si Teatrul Interactiv Veselica din Iaşi.
Articolul precedent80 de elevi s-au întrecut, astăzi, pentru trofeul “Prietenii Pompierilor”
Articolul următorValeriu Iftime, candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani, a reacționat dur față de cei care administrează astăzi județul, în contextul concedierii colective de la una dintre fabricile din Botoșani.