FC Botoșani – FC Argeș: A fi sau nu în play-off!…

Programat astăzi, de la ora 17:30, meciul din Moldova este singurul cu o miză reală programat în ultima etapă a sezonului regulat din Liga 1. Cele două echipe își vor disputa locul 6, ultimul care asigură prezența la „masa bogaților” din play-off.

Premergător partidei, diferența dintre adversarele de pe Municipal este doar de punct, în favoarea trupei lui Croitoru. Cu alte cuvinte, dacă Argeșul trebuie să joacă astăzi doar la victorie, FC Botoșani are două șanse din trei.

Cu toate că au cochetat multe etape chiar și cu podiumul în acest sezon, moldovenii au ajuns să tremure pentru locul de play-off. Vânzările pe bandă rulantă pentru sume derizorii au slăbit vestiarul, iar experimentele din ultima perioadă ale lui Marius Croitoru, „încununate” cu titularizarea total nejustificată a fiului său contra „Regelui” într-un meci în care o victorie ar fi securizat locul în „top 6”, au adus FC Botoșani în situația unui meci de totul sau nimic pentru accederea în play-off.

E clar că ne așteaptă un duel de totul sau nimic, dar moldovenii sunt deciși să nu lase nimic la voia întâmplării pentru a-și păstra locul de play-off. Ca dovadă, chemarea la stadion a celui de-al 12-lea jucător, intrarea fanilor la acest meci fiind gratuită, o premieră în istoria FC Botoșani în Liga 1.

Haideți să strigăm cu toții astăzi FC Botoșani și să sperăm că după 90 de minute, trupa noastră de suflet va reuși să prindă, pentru al 3-lea sezon consecutiv, top 6 al primei divizii.

Echipe probabile FC Botoșani – FC Argeș:

FC Botoșani: Ed.Pap – Cr. Braun, Dawa, Șeroni, Țigănașu – Tîrcoveanu, Papa, Dican – Mailat, Roman II, Jaja

Antrenor: Marius Croitoru

FC Argeș: Greab – Tofan, Turda, Ferreira, Latovlevici – Meza Colli, Șerban – Viana, Cr. Tănase, Isfan – G. Ganea

Antrenor: Andrei Prepeliță

 

Vocea Botosani

Articolul următorLocuri de muncă pentru cetățenii ucraineni