FC Botoșani, pregătită să revină pe locul 1 în play-out

Astăzi, de la ora 18:00, se va disputa partida FC Botoșani – Gaz Metan Mediaș, ultima contând pentru runda de debut a play-out-ului Ligii 1.

Duelul cu Gaz Metan prinde FC Botoșani pe locul patru în play-out.  Gruparea moldavă estedevansată de UTA, Sepsi și Rapid, formații care și-au valorificat avantajul terenului propriu în această rundă și s-au impus clar în disputele cu Academica, CS Mioveni respectiv Dinamo.

Pentru a reveni în fotoliul de lider, „roș-alb-albaștrii” au nevoie de un rezultat pozitiv, obiectiv care le este la îndemână având în vedere situația în care se află trupa din Ardeal.

Mediașul a fost din nou depunctată de Comisia de Disciplină din cadrul FRF,  înaintea debutului în play-out având doar un punct în dreptul său.

De amintit este și faptul că FC Botoșani a reușit să o învingă pe Gaz Metan și în stagiunea regulară, atunci când situația medieșenilor era cu totul alta. În deplasare a fost 1-0 pentru trupa lui Croitoru, meciul disputat pe ”Municipal” la mijlocul lunii decembrie, fiind câștigat cu scorul de 2-1. Pentru FC Botoșani au marcat atunci Roman (61’) și Edjouma (84’), golul oapeților fiind reușit de Yuri (74’)

Echipe probabile FC Botoșani – Gaz Metan

FC Botoșani: Pap – Haruț, Dawa, Șeroni, Țigănașu – Ed. Florescu, Dican, Târcoveanu – Mailat, M. Roman II, Jaja
Antrenor: Marius Croitoru

Gaz Metan: Grosz – Kanda, Ed. Avram, Mathaus, Maxim – Șteau, Francisco, Harfaș, D. Iancu, P. Costea – Gașpar
Antrenor: Flavius Boroncoi

 

Vocea Botosani

Articolul precedent🆁🅴🅰🅳🆈 ! 🆂🆃🅰🆁🆃 ! 🅶🅾 !
Articolul următorSurpriză! Spital Județean angajează un… preot!