Liga Campionilor semifinale: O afacere englezo – spaniolă! Vezi care sunt meciurile și când se dispută!

Supriza sferturilor de finală a fost livrată de Villarreal, care a reușit să o elimine din competiție pe Bayern Munchen. Bvarezii au pierdut cu 0-1 în Spania, meciul din Germania încheindu-se nedecis, scor 1-1.

Pentru un loc în marea finală de la Paris, ”submarinul galben” se va duela cu Liverpool. ”Cormoranii” au trecut în sferturi de Benfica, după două confruntări spectaculoase: 3-1 la Lisabona, 3-3 pe Anfield. Cu prima șansă la calificarea în ultimul act este cotată formația pregătită de Jurgen Klopp, de 6 ori câștigătoare a trofeului, ultima oară în 2019.

Și a doua semifinală a Ligii din acest sezon ne aduce față în față trupe din Premier League și La Liga. Se înfruntă Manchester City și Real Madrid, formații de calibru valoric apropiat, dar cu experiențe total diferite în cea mai puternică întrecere europeană intercluburi. Dacă City încă aleargă după primul succes în întrecere, performanță pe care a fost cât pe ce să o atingă la finele sezonului anterior, Real este cea mai galonată echipă a Ligii Campionilor. 13 astfel de trofee au ”los blancos” în palmares, de alte 3 ori disputând finala.

Manșa tur a disputei dintre Manchester City și Real Madrid se va disputa pe 26 aprilie, în Anglia, cu returul programat pe 4 mai.

Liverpool și Villarreal se înfruntă pe 27 aprilie, în orașul Beatles-ilor, a doua înfruntare urmând a se da pe 3 mai, în fief-ul grupării antrenate de Unai Emery.

Programul semifinalelor Ligii Campionilor:

Manchester City – Real Madrid

26 Aprile / 4 Mai

Liverpool – Villarreal

27 Aprilie / 3 Mai

 

Vocea Botosani

Articolul precedentZiua Cărţii şi Ziua Bibliotecarului, sărbătorite la Biblioteca Botoşani
Articolul următorLiga 1: Derby  la Cluj » CFR – FCSB se joacă duminică, de la ora 20:30!