Petrolul Ploiești a revenit în Liga 1! Azi e derby-ul pentru poziția secundă din Liga 2

”Lupii galbeni” au promovat matematic, cu o etapă înainte de finalul play-off-ului, după succesul cu 2-0 repurtat luni seară, în meciul de pe teren propriu cu Concordia.

Dubla lui Mario Brato din minutele 39 și 48 a decis soarta celor 3 puncte, prin care Petrolul s-a distanțat la 5 lungimi de urmăritoarele Hermannstadt și ”U” Cluj. Astfel, Petrolul a revenit în prima ligă după o absență de 6 ani.

  1. Cluj vs Hermannstadt: Cine o însoțește pe Petrolul în Liga 1?

Astăzi de la ora 19:30, pe „Cluj Arena”, va avea loc „U” Cluj – FC Hermannstadt, marele derby pentru locul al doilea, de asemenea promovabil direct. Premergător penultimei etapei, cele două formații sunt la egalitate de puncte, 57, sibienii ocupând locul secund datorită golaverajului superior.

Pentru „Șepcile Roșii”, lucrurile se simplifică la maxim, cu un succes diseară. Motivul este dat de regulamentul competiției, Universitatea fiind avantajată de punctajul superior sibienilor, acumulat înainte de intrarea în play-off. Și în cazul în care s-ar ajunge, în final de campionat, la o egalitate perfectă între cele două, tot trupa din Cluj și-ar adjudeca locul 2.

Cu toate acestea, misiunea formației lui Erik Lincar nu va fi deloc ușoară. Hermannstadt este singura formație din Liga a 2-a neînvinsă în deplasare în acest sezon! Forma sibienilor este de asemenea excelentă, Hermannstadt făcând deplsarea la Cluj după 9 meciuri consecutive fără eșec.

Partida Universitatea Cluj – Hermannstadt este programată începând cu ora 19:30, urmând a fi televizată pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport și Prima Sport.

Articolul precedentCine-mparte, parte-și face
Articolul următorIndemnizație de șomaj pentru absolvenții instituțiilor de învățământ care au vârsta de minim 16 ani