Frații Țurcanu & DNA: blestem sau tupeu

După fostul președinte CJ Botoșani, Florin Țurcanu, a urmat și fratele Mihai, ex-europarlamentar, să fie luat la întrebări de procurorii de la Anticorupție.

Agitație mare în familia Țurcanu. Procurorii DNA au intrat și în viața lui Mihai Țurcanu. Fratele lui Florin Țurcanu, Împăratu’, cum îi spuneau majoritatea din PNL Botoșani. Ăla care are un dosar deschis de DNA legat de o casă ridicată pentru tata socru. Aici, ce să zic, procurorii, oameni răi. A vrut și Florin să arate că este un ginere cu inimă mare și cu suflet bun, iar cei de la DNA i-au și făcut dosar. Cică era construită pe banii altora. Și ce dacă. Mai contează asta? Important e gestul lui Florin față de tata socru. Un gest frumos.

Noroc că Florin e băiat bățos și nu se lasă. Se judecă cu procurorii DNA și, acum, așteaptă verdictul judecătorilor. Și e foarte încrezător că v-a scăpa basma curată. Om vedea…

Acum, când stătea și el mai liniștit, hopa că îi sună telefonul. L-a sunat frate-su, Mihai, să-i spună că au venit procurorii DNA şi să-i dea sfaturi că, de, Florin e cu experiență. Se pare că a făcut niște prostii în perioada decembrie 2020 și mai 2022. Cam când era pandemia. Ptiu, și Covidu’ ăsta cum îți ia mințile. Dar aflăm noi mai târziu de la DNA cum stă treaba.

Acum, mă întreb și eu ca tot românu’ de rând: Ce se întâmplă cu frații Țurcanu că îi tot caută procurorii DNA? Or fi  de la blestemele pentru țepele trase sau tupeul a ajuns la un alt nivel?

Răspunsul tot îl voi găsi. Poate într-o zi cu soare.

 

Până atunci vă salută,

Dan Împărat de plai

Vocea Botosani

Articolul precedentTot mai mulți angajați ar renunța la demisie dacă ar primi o mărire de salariu
Articolul următorCeaiul de tei ne scapă de probleme