România va evolua marți, de la ora 21:45, la Zenica, contra Bosniei & Hețegovina, în a doua confruntare contând pentru Grupa 3, seria valorică B, a Ligii Națiunilor.

Este un duel în care ”tricolorii” vor încerca să șteargă impresia penibilă din jocul cu Muntenegru. România și-a compromis încă din startul grupei de Liga Națiunilor șansa de a bifa o performanță decentă, ratând toate punctele confruntării de la Podgorica, meci pierdut cu scorul de 0-2.

Nemuțumit de aportul celor mai mulți titulari din Muntenegru, Edi Iordănescu este hotărât să aducă schimbări majore în primul 11 cu care va fi abordată înfruntarea cu bosniacii.

Astfel, potrivit surselor Gazetei Sporturilor, singurii jucători siguri de postul lor și la Zenica sunt portarul Niță, mijlocașul Răzvan Marin și Vlad Chiricheș. Includerea fundașului în acest nucleu de bază al naționalei pare ciudată, în condițiile Chiricheș a avut contra muntenegrenilor o evoluție submediocră, ambele golurile ale gazdelor venind în urma unor erori ale jucătorului legitimat la Sassuolo.

Manea, Camora și Burcă, fostul jucător al echipei FC Botoșani, ar urma să completeze defensiva naționalei, iar la mijloc ar putea fi titularizat Cicâldău. Mai mult, Iordănescu va lăsa pe bancă întreaga linie de atac aruncată în luptă din primul minut al disputei de sâmbătă. Inexistenți la Podgorica, Ivan, Tănase și Mihăilă vor fi înlocuiți cu Sorescu, Alibec și Octavian Popescu.

Primul 11 al României în Bosnia, conform Gazetei Sporturilor:
Niță – Manea, Chiricheș, Burcă, Camora – Cicâldău, M. Marin, R. Marin – Sorescu (Hanca), Alibec, Oct. Popescu.

Meciul Bosnia & Herțegovina – România se va fisputa marți 7 iunie, la Zenica. Partida va fi transmisă în direct de postul postul Antena 1.

Grupa 3 din Liga Națiunilor, seria  valorică B:
Programul meciurilor:

4 iunie
Muntenegru – România, 2-0
Finlanda – Bosnia & Hețegovina 1-1

6 iunie
19:00 Finlanda – Muntenegru
21:45 Bosnia & Hețegovina – România

11 iunie
21:45 Muntenegru – Bosnia & Hețegovina
21:45 România – Finlanda

14 iunie
21:45 Bosnia & Hețegovina – Finlanda
21:45 România – Muntenegru

23 septembrie
21:45 Bosnia & Hețegovina – Muntenegru
21:45 Finlanda – România

26 septembrie
21:45 Muntenegru – Finlanda
21:45 România – Bosnia & Hețegovina

Clasamentul la zi:
1. Muntenegru, 3 puncte
2. Bosnia & Hețegovina, 1p.
3. Finlanda, 1 p.
4. România 0p.

 

 

Vocea Botosani

 

 

Articolul precedentStimulente pentru angajarea elevilor şi studenţilor pe perioada vacanţei
Articolul următorTop CIES: Mbappe redevine cel mai scump jucător din lume!