Mihai Roman I va juca și în sezonul viitor pentru FC Botoșani

Trecut pe linie moartă de Croitoru, tehnician la care moldovenii au renunțat fără regrete în această vară, Roman I va fi jucător de bază în sezonul viitor pentru gruparea din Nordul țării.

Anunțul a fost făcut de Mihai Teja, antrenor care i-a luat locul pe bancă lui CR8 și care a lucrat cu Roman I în perioada în care cei doi s-au aflat la FCSB.

„Mihai va rămâne în lot. Eu cred că poate să ofere mult mai mult. Pe Mihai l-am avut jucător la FCSB. Este un caracter incredibil, un om deosebit și un jucător foarte bun. A dovedit asta. La orice echipă a fost, și-a făcut treaba foarte bine. Cu siguranță mai poate și în sezonul următor. Să-i ajutăm pe acești tineri din lot pentru că Mihai Roman înseamnă ceva în fotbalul românesc”, a declarat Mihai Teja.

La rândul său, Roman I, a avut numai cuvinte de laudă la adresa noului principal al echipei.

„Un antrenor foarte bun. Îl cunosc foarte bine, este un om extraordinar și mă bucur că a venit la noi. Vom avea cu siguranță liniște. Vrem play-off-ul și Mihai Teja cu gândul acesta a venit”, a declarat Mihai Roman I.

Vă reamintim că în această vară, Valeriu Iftime, finanțatorul FC Botoșani, a renunțat la serviciile lui Marius Croitoru. După două stagiuni foarte bune, Marius a ratat în campionatul 2021/22  obiectivele fixate,  din cauza politicii păguboase și a experimentelor făcute la echipă, printre care și titularizarea nejustificată a fiului său, David Croitoru. În locul lui Croitoru, Iftime l-a numit pe Teja, ținta acestuia pentru campionatul viitor fiind calificarea echipei în play-off.  Finanțatorul a spus că noul tehnician a semnat un accord pe o perioadă de un an însă va sta și 10 ani la Botoșani dacă va avea rezultate.

Vocea Botosani

Articolul precedentVocea Botosani – Minutul de Cultura EP13 – Val Guraliuc
Articolul următorÎn comuna Mihai Eminescu noile cărți funciare vor fi eliberate gratuit pentru cetățeni